• Europes on the borders

Projekt, který mladým lidem ukázal, jak efektivně připravit výměny mládeže a iniciativy v pohraničních oblastech a jak zorganizovat projekty v rámci Programu mládež v akci se uskutečnil v atraktivním prostředí španělské Galicie v termínu 7. – 14. září 2011.

Projekt Europes on the borders byl určen všem mladým lidem, kteří nemají žádné zkušenosti s organizováním mezinárodních výměn a iniciativ v rámci programu Mládež v akci. Projekt se zaměřoval na výměny a iniciativy podporující příhraniční spolupráci.

Komentář (Mára Nikolič, účastník)

Trénink byl skvělou příležitostí odhalovat nové možnosti příhraniční spolupráce, uvědomit si, jak snadné je v dnešních dnech překročit hranice geografické, a přemýšlet jak pomoci mladým lidem překračovat hranice, které mají v hlavě.
Po překročení porto-galícijské hranice 12krát za jeden týden, jsme se zastavili, abychom si uvědomili ve které zemi jsme, což bylo obvzlášť záludné díky měnící se časové zóně.
Tato zkušenost byla příležitostí sdílet naše česko-polské zkušenosti a získat novou inspiraci pro projekty které organizujeme/budeme organizovat s našimi sousedy.

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu