• Christmas Cooking

V prosinci se od 3. do 10. uskutečnil v polských Velkých Janovicích projekt „Christmas cooking“.

Cílem byla vzájemná spolupráce mezi účastníky a poznání kultury skrze předvedení vánočních tradic. Zúčastnily se celkem 4 země a to Česko, Polsko, Estonsko a Lotyšsko.

Celý týden jsme trávily většinu času v klubu pro mládež, kde jsme se rozdělili na 4 určité skupiny, které měly svoje funkce. 1. skupina „Cooking group“ trávila čas v kuchyni a připravovala tradiční jídla z vybrané země, 2. skupina „Photo group“ měla na starosti focení účastníků a jídel, 3. Skupina „Action group“ vymýšlela různé aktivity pro odpolední program, kdy do klubu přišli děti či důchodci, aby s námi mohli trávit čas a poslední skupina „Blog group“ měla na svědomí překládání receptů a shrnutí dnů, které potom vyvěsili na blog. Výsledek projektu bude velká kuchařka se všemi recepty, se kterými jsme se ve Velkých Janovicích setkali, ve všech jazycích.

Blog s recepty naleznete zde

Komentář (Mili Guthová, účastnice)

Christmas cooking byl můj vůbec první projekt, takže jsem vůbec netušila co očekávat. Ale bylo to naprosto úžasné! Poznala jsem spoustu nových lidí a nyní mám přátelé ve třech dalších státech EU! Dozvěděla jsem se mnoho o tom jak jiní slaví vánoce. Jelikož mě vaření baví, zaměření projektu pro mě bylo přímo ideální a užila jsem si během programu spoustu srandy. Nedokážu si představit lépe strávený týden. Těším se na zpracování naší společné kuchařky.

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu