• Your time yours possibillities

Výměna mládeže, na které se setkalo 30 mladých lidí z 6 různých zem (Arménie, Polsko, Gruzie, Ukrajina, Česká republika a Litva), aby spolu diskutovali nad možnostmi trávení volného času, aby sdíleli své znalosti a dovednosti z této oblasti a rovněž resustitovali bohaté možnosti trávení volného času venkovními (outdoor) aktivitami.

Setkání proběhlo v krásném městečku Tsakhadzor v Arménie a to od 28.8. do 7.9.2010. Výsledkem tohoto setkání bylo uskutečnění workshopů pro děti a mládež přímo v Tsakhadzoru a Jerevanu. Tyto workshopy byly založeny na kreativitě a metodách účastníků.

Tato výměna mládeže nabídla mladým lidem zvětšení jejich možností k trávení svého volného času aktivním způsobem. To je zároveň i důvod, proč se projekt jmenuje Tvůj čas – tvé možnosti. My všichni totiž máme volný čas a zároveň různé možnosti, jak ho využít.

Za Českou republiku jsme vyslali 5 zájemců (4 ženy, 1 chlapce), kteří o tento projekt projevili velký zájem.

Webové stránky projektu

Komentář:

Michaela Mrňousová: „Z lidského hlediska vidím největší přínos v tom, že jsme měli možnost obohacovat se o nejrůznější informace a zkušenosti nejen v průběhu programu, ale i ve volném čase. Možná právě prostředí bez jakýchkoliv počítačů, internetu, powerpointových prezentací či jiných vymožeností nás sblížilo a přimělo k tvůrčí činnosti a kreativitě. Improvizace byla na denním pořádku a o zábavu nebyla nouze. Závěrečný program pro místní mládež byl taktéž kreativní. Myslím si, že jsme mládeži ukázali zajímavé a zároveň dostupné možnosti trávení volného času. Výměna v Arménii byla pro mne přínosným zdrojem aktivit a inspirací pro tvorbu programů a projektů. Za tuto zkušenost jsem velmi vděčná.“

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu