Just Experience it

Tréninkový kurz pro pracovníky s mládeží, kteří jsou zodpovědní za projektový management, se konal v termínu 29.4.-3.5.2010 na Slovensku. Organizátory byly organizace Healthy Network a Plusko (Slovensko) a účastníci reprezentovali organizace z Lotyšska: Radi Vidi Pats, Maďarska: TFSZ, německá Thüringer ÖkoherzEstonska: NGO Sunwheel, České republiky LOS a Hodina H a Slovenska:
Plusko.

Cílem tohoto školení bylo navázání spolupráce na mezinárodně zaměřených outdoorových projektech pro mladé lidi, které vznikly během školení.
V průběhu kurzu si účastníci vyzkoušeli outdoorové aktivity, ve skupinách realizovali krátký outdoorový program a plánovali návazné projekty.

Komentář:

Dominika Hlavová (účastnice): “V průběhu kurzu jsme společně pracovali na konkrétních projektech. Mě osobně nejvíc oslovil ten s názvem Bycycle Recycle. Cílem tohoto projektu je, aby si každý účastník opravil staré kolo a dal mu nový kreativní vzhled. Součástí BR je také putování po Lotyšsku a propagování zdravého životního stylu a recyklování všeho druhu. S lotyšskými kolegy jsem stále v kontaktu a ráda bych se s nimi podílela na realizaci tohoto netradičního projektu.

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu