Projekty realizované v roce 2009

:: LOS organizátorem

  • Sailors on the Cizitenship – Německo

Projekt “Sailors on the CitizenShip” – “Námořníci na vlnách občanství” je školení, jehož cílem je podpora profesního rozvoje mladých školitelů a zkvalitnění projektů týkajících se občanství. Projekt se konal v Německu.

Více info zde.

 

  • Sailors on the Citizenship – The Northern Exposure

Projekt “Sailors on the CitizenShip” – “Námořníci na vlnách občanství” je školení, jehož cílem je podpora profesního rozvoje mladých školitelů a zkvalitnění projektů týkajících se občanství. Projekt se konal od 17. -25.3.2009

Více info zde.

 

  • The Mission Possible

The Mission Possible je mezinárodní školení pro pracovníky s mládeží. Školení proběhlo v termínu od 9.1. – 16.1.2009. 22 bojovníků z celé Evropy se zúčastnilo “Mission Impossible”. Pomocí 4 agentů z UnescoCenter se jim podařilo nalézt způsob, jak vyřešit tuto misi. Za 7 dní za těch nejtěžších podmínek splnili složité úkoly a dostali se přes mnoho různých překážek.

Více zde.

  • Poláczek

Česko-polská výměna mládeže. Ve spolupráci s Centrem Inicjatyw UNESCO.
PoláCzek je česko – polským příhraničním projektem, jehož cíle jsou vzdělávání obyvatelstva, aktivní zapojení, podpora a stimulace mezinárodní spolupráce.

Více informací zde

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu