Michal Resl

:: E-mail: michal.resl@losonline.eu

:: Skype: michal_resl

:: Pozice v Losovi: 1. místopředseda, člen a koordinátor projektů,

:: Co pro mě Los znamená: něco vidět, někoho potkat, něco se naučit, něco začít, něco někam posunout…

:: Co mě zajímá: regionální rozvoj, rozvoj Euroregionu Nisa, přeshraniční spolupráce, Evropská unie, Evropa, kohezní politika, interakce s Poláky a Němci.

:: Co mě ještě baví: plavání, procházky v přírodě, cyklistika, moderní informační technologie a sledování jak mění způsob života, posezení s přáteli a mnoho jiného.

:: Účast na projektech:

Cultures in Dialogue (2005) – Projekt konaný v dánsko-německém pohraničí na téma menšin. Událost zajímavá především svým rozsahem: na projektu bylo 180 účastníků ze 30 zemí ubytovaných na 3 školách po dobu 2 týdnů.

European House (2006) – Školení o evropské identitě, které bylo pořádáno naším slovenským partnerem.

Power of short distance (2006) – pro mě v mnohém zlomové školení, které se konalo v krásné přírodě Kryštofova údolí.

Sailors on the Citizenship (2006) – Vydání Sailorů tenkráte konané v Raspěnavě (CZ) v srpnu 2006.

PoláCzek (2009) – česko-polská výměna, kterou jsem spolukoordinoval a která za prvé podle mého názoru splnila beze zbytku svůj cíl a za druhé zásadně ovlivnila další žití LOSa.

:: Moje motto: Život je otázkou priorit.

facebook # # # ...spoj se s námi!
Aktuality

Story Café je na světě!

SolidARTbrary (Solidarity through art and human library) je projekt financovaný programem Erasmus+ Vzdělávaní dospělých. Projekt cílí na podporu tolerance, solidarity a sociální inkluze skrze rozvoj kompetencí vzdělavatelů, multiplikátorů a tvůrců ,,vzorců chování a jednání“ v oblasti vzdělávání dospělých.

 Více...

Mezinárodní WS v rámci projektu PEAS

V rámci mezinárodního projektu PEAS byl ve dnech 25. 8. - 31. 8. 2017 realizován již 2. workshop, během něhož jsme vytvořili vzdělávací kurz v tématu Finanční management pro začínající podnikatele a start upy.

 Více...

PUBLIKACE POLÁCZEK JE NA SVĚTĚ

Drazí kolegové, je co slavit. Společně se studenty jsme prozkoumali část historie i současnosti u našich polských sousedů! Pokud nevíte kam na výlet, ochutnejte něco z toho, co jsme pro Vás napsali.

 Více...
Archiv novinek
©2003 - 2023 copyright LOSonline.eu